Čaká vás business trip? 5 odporúčaní od zanietených cestovateľov

Čeká vás business trip? 5 doporučení od zanícených cestovatelů

Úvod

Služební cesty jsou nedílnou součástí moderního podnikání. Nicméně, bez správné přípravy a organizace může být každá cesta stresující a neefektivní. V tomto článku vám přinášíme 5 doporučení, která vám pomohou být efektivnější a pohodlnější na vaší následující služební cestě.

1. Příprava a organizace před cestou

Business Carry-On

Investujte do lehkého a kompaktního příručního zavazadlového kufru. Hledejte takový, který má čtyři kolečka a splňuje standardní rozměry příručního zavazadla. Rozměry příručního kufru se mohou lišit v závislosti na letecké společnosti, ale nejběžnější maximální velikost, kterou akceptuje většina leteckých společností, je 56 x 36 x 23 cm, včetně všech ruček a koleček. Tento rozměr je navržen tak, aby se kufr vešel do horního úložného prostoru v letadle. Využijte balíkovací kostky k ještě lepší organizaci vašich věcí. Tyto kostky vám pomohou oddělit oblečení od elektroniky a jiných potřebných věcí.

Digitální peněženka

V dnešní době je digitální peněženka téměř nezbytností. Umožní vám mít všechny vaše platební karty, zdravotní karty, věrnostní karty a boarding passy v digitální formě. Většina leteckých společností dnes již akceptuje letenky v Apple Wallet nebo Google Wallet. Je to rychlý a bezpečný způsob organizace, který vám ušetří čas i nervy.

2. Plánování a rezervace

Letištní aplikace

Stáhněte si aplikaci vaší letecké společnosti ještě před odchodem z domova. Ušetří vám to čas na letišti a poskytne vám digitální palubní lístek a aktuální informace o vašem letu. Tyto aplikace často obsahují také mapy letišť, informace o počasí a další užitečné funkce.

Rezervace dopravy

Naplánujte si dopředu i dopravu z letiště na místo ubytování. Ať už preferujete taxi, veřejnou dopravu nebo služby jako Uber, vždy je lepší mít jasný plán. V zásadě platí že v USA a v Evropě funguje Uber, v Asijských zemích zase Grab.

3. Cestovní pojištění a doklady

Univerzální cestovní adaptér

Není nic horšího, než přijít do hotelu a zjistit, že nemůžete nabíjet svá zařízení. Univerzální cestovní adaptér je proto nezbytný. Tento adaptér má vstupy pro různé typy zásuvek a ušetří vám čas i energii.

Cestovní pojištění

Nekupujte si cestovní pojištění na poslední chvíli. Zkoumejte různé nabídky a vyberte si takové, které nejlépe vyhovuje vašim potřebám. Doporučujeme pojištění, které pokrývá také zdravotní výdaje a storno cesty. My v TripSimu doporučujeme pojištění od SafetyWing , které je známé svou jednoduchou online registrací, transparentností a zákaznickou podporou, která je dostupná 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Pojištění SafetyWing je často oblíbenou volbou pro digitální nomády, pracovníky na volné noze a další, kteří potřebují flexibilní a cenově dostupné krytí vždy, když cestují.

SafetyWing

4. Výběr vhodného ubytování a stravování

Cestovní polštář

Kvalitní spánek je na služebních cestách klíčový. Investujte do dobrého cestovního polštáře, který vám poskytne potřebnou oporu pro krk a bude se snadno skladovat.

Stravování

Výběr stravování je také důležitý. Zkoumejte možnosti v okolí vašeho ubytování a vytvořte si stravovací plán. Vždy je dobré mít u sebe i nějaké zdravé snacky pro případné nouzové situace.

5. Cestování a komunikace na business tripu s eSIM

Použití eSIM

eSIM je malá paměťová karta zabudovaná přímo do hardwaru vašeho chytrého telefonu. Funguje jako fyzická SIM karta a připojuje vás k mobilní síti, ale funguje 100% digitálně. Umožňuje vám snadno se připojit k místní síti po příletu, aniž byste museli hledat prodejce SIM karet nebo se obávat roamingových poplatků.

Komunikace

V dnešní době je komunikace klíčová. S eSIM můžete využívat různé komunikační platformy jako Slack, Zoom nebo Skype bez obav o vysoké náklady na data.

Závěr

Služební cesta nemusí být stresová, pokud jste dobře připraveni. S těmito 5 doporučeními budete připraveni na jakoukoli výzvu, kterou vám služební cesta přinese.

Zpět na blog

Napište komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny.